Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Yüksek Lisans programları ( Ahmet Yesevi ve Newport University)  (Okunma Sayısı 177 defa)
mirza
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Ağustos 08, 2008, 09:39:30 ÖS »

Yüksek Lisans programları:

AHMET YESEVİ ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK LİSANS
PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULU:

Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans için:
ÖSS-SAY puanı ile öğrenci kabul eden en az 4 yıllık lisans programları ile en az 4 yıllık Yönetim Bilişim Sistemleri Lisans programlarından mezun olmak.

İşletme Yüksek Lisans (MBA), Yönetim Bilişim Sistemleri Yüksek Lisans, Sağlık Kurumları İşletmeciliği Yüksek Lisans, Yönetim ve Organizasyon Yüksek Lisans ve Yerel Yönetimler Yüksek Lisans programları için:
En az 4 yıllık bir lisans diplomasına sahip olmak.
Eğitim Yönetimi Yüksek Lisans Programı için
Lisans tamamlama programlarını bitirmiş olanlar dahil eğitim fakültesi mezunu olmak ve/veya
En az dört yıllık lisans mezunu olup, eğitim kurumlarında öğretmen, yönetici, müfettiş veya uzman olarak görev yapıyor olmak.

Lisans diplomalarını yurt dışındaki üniversitelerden (Ahmet Yesevi ve Manas Üniversitesi hariç) almış olan T.C. vatandaşı öğrenciler için, diplomaların denkliğini YÖK'e onaylatmış olmak.

Ayrıntılı bilgi için: http://www.yesevi.net/basvuru/basvurusarti.htm

NEWPORT INTERNATIONAL UNIVERSITY: (İstanbul)

EXECUTİVE MBA
P**OLOJİK DANIŞMANLIK YÜKSEK LİSANSI
MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ YÜKSEK LİSANSI
BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ YÜKSEK LİSANSI
DAVRANIŞ BİLİMLERİ YÜKSEK LİSANSI
İŞLETME YÜKSEK LİSANSI (MBA)
P**OLOJİ YÜKSEK LİSANSI

Bir bölüme bakarsak, İŞLETME YÜKSEK LİSANSI (MBA) :

İ. KAYIT İÇİN ÖN ŞART
İşletme Bilimleri ya da dengi bir okuldan lisans derecesine sahip olmak. 

ii. PROGRAM İÇİN GEREKLİLİKLER
Yüksek Lisans Programı için lisans derecesinin üzerine 45 kredinin tamamlanması gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi: http://www.newportturkiye.com/index.php?module=modul_makale&modul=104&cat=172

TAKLİTLERİM DEN SAKININ.... 

BY.. mirza..(serasker)

اَلإِيمَانُ بِضْعٌ وَسَبْعُونَ شُعْبَةً أفْضَلُهَا قَوْلُ لاَ إِلهَ إِلاَّاللَّهُ وَأدْنَاهَا إِمَاطَةُ اْلأذَى عَنِ الطَّرِيقِ وَالْحَيَ
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: